Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nueva y Barbuda F.C. (1421415) - Tormantos CF (1460792) » 383145832: T37/J10/IX

Liga 383145832 Información oficial sobre el partido 383145832 en Hattrick

18.08.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / IX.202 (60473)

Gallos Aridane FC Alineación oficial del equipo 'Gallos Aridane FC' en el partido 0 - 5 Tormantos CF Alineación oficial del equipo 'Tormantos CF' en el partido
0 - 1 Juan Manuel Bragado (8')
0 - 2 Víctor Urrecho (9')
0 - 3 Modesto Palafox Castro (21')
0 - 4 Rubén Spínola (59')
0 - 5 Alejandro Flons (76')
Gallos Aridane FC Alineación oficial del equipo 'Gallos Aridane FC' en el partido 0 - 5 Tormantos CF Alineación oficial del equipo 'Tormantos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Gallos Aridane FC Alineación oficial del equipo 'Gallos Aridane FC' en el partido 1 - 4 Tormantos CF Alineación oficial del equipo 'Tormantos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallos Aridane FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Aridane a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Olindo Balayo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Primo Velasco Mendoza de Aridane es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Tormantos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Juan Manuel Bragado va posar els visitants Tormantos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 9, en Rafael Núñez Vázquez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Víctor Urrecho que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Tormantos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Modesto Palafox Castro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, Anir Amraoui va pentinar un córner cap al segon pal que Rubén Spínola va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Tormantos va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alejandro Flons, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Rubén Spínola de Tormantos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Juan Manuel Bragado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 205 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rafael Núñez Vázquez va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Fávila Jiménez Zotes, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Urrecho de Tormantos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.