Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cabezo city (773652) - Guadalevin.f.c. (439035) » 383142640: T37/J10/IX

Liga 383142640 Información oficial sobre el partido 383142640 en Hattrick

18.08.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / IX.145 (60416)

cabezo city Alineación oficial del equipo 'cabezo city' en el partido 1 - 3 Guadalevin.f.c. Alineación oficial del equipo 'Guadalevin.f.c.' en el partido
0 - 1 Paulo Sérgio Silvério (47')
Honorato Iguerabide (78') 1 - 1
1 - 2 Dimitri Biegger (82')
1 - 3 Paulo Sérgio Silvério (83')
cabezo city Alineación oficial del equipo 'cabezo city' en el partido 1 - 3 Guadalevin.f.c. Alineación oficial del equipo 'Guadalevin.f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cabezo city Alineación oficial del equipo 'cabezo city' en el partido 1 - 1 Guadalevin.f.c. Alineación oficial del equipo 'Guadalevin.f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cabezo city

Goles Goles

  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Honorato Iguerabide no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ovidiu Strâmbu de cabezo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Honorato Iguerabide va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de cabezo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Guadalevin.f.c.

Goles Goles

  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Ovidiu Strâmbu encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Paulo Sérgio Silvério anotar per a Guadalevin.f.c. el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Guadalevin.f.c. va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 82. Dimitri Biegger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paulo Sérgio Silvério va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Joso Martinčić, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Élder Cardoso va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Guadalevin.f.c. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aroldo Tiepolo va desviar el xut final de Tommy Lundfeldt després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joso Martinčić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Dimitri Biegger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Guadalevin.f.c. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Marcos Juerga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Joso Martinčić de Guadalevin.f.c. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Élder Cardoso va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Győző Vesztergombi.