Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C_Rivera (311721) - jorges team (992191) » 383139802: T37/J1/IX

Liga 383139802 Información oficial sobre el partido 383139802 en Hattrick

16.06.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / IX.95 (60366)

BarçaJordi Alineación oficial del equipo 'BarçaJordi' en el partido 1 - 2 jorges team Alineación oficial del equipo 'jorges team' en el partido
0 - 1 Raúl Irarrazábal (26')
Jean-Pierre Bellot (54') 1 - 1
1 - 2 Alberto Moncada (82')
BarçaJordi Alineación oficial del equipo 'BarçaJordi' en el partido 1 - 2 jorges team Alineación oficial del equipo 'jorges team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BarçaJordi Alineación oficial del equipo 'BarçaJordi' en el partido 3 - 0 jorges team Alineación oficial del equipo 'jorges team' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarçaJordi

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Després de 54 minuts de partit, Jean-Pierre Bellot igualava per BarçaJordi en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BarçaJordi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Brendon Krüger-Crull va estar a punt d'empatar per a BarçaJordi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Viktor Búlgarov va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Noah Schilhawy quasi empata el partit per a BarçaJordi, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sergio Martínez va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Carlos Gerardina, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jean-Pierre Bellot va estar a punt d'acabar en gol al minut 77, però el porter visitant Viktor Búlgarov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Leon Livneh va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Era el minut 18 quan després d'una dura entrada, el jugador Carlos Gerardina de BarçaJordi s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Josep Pinasa va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

jorges team

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, jorges es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Raúl Irarrazábal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de jorges Alberto Moncada va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Manolo Fontanillas va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Josep Pinasa es va comportar com un juvenil al minut 19 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Evangelista Rubio Gómez de jorges va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de jorges va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Moncada, però el porter rival va fer una gran aturada.