Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metal Theater F.C. (435032) - Atlético Fulas (1337266) » 383134234: T37/J9/VIII

Liga 383134234 Información oficial sobre el partido 383134234 en Hattrick

11.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VIII.2043 (179586)

Metal Theater F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal Theater F.C.' en el partido 1 - 1 Croquetas Atómicas Alineación oficial del equipo 'Croquetas Atómicas' en el partido
Andrzej Ruczkowski (28') 1 - 0
1 - 1 Andreas Zevenaar (31')
Metal Theater F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal Theater F.C.' en el partido 1 - 1 Croquetas Atómicas Alineación oficial del equipo 'Croquetas Atómicas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Metal Theater F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal Theater F.C.' en el partido 2 - 1 Croquetas Atómicas Alineación oficial del equipo 'Croquetas Atómicas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,4 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metal Theater F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Andrzej Ruczkowski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Theater.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Theater per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Bendala Galán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Zeger van der Pouw Kraan van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Kåre Frydenberg a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Jó Guedes Rodrigues del Theater ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Teemu Tiisala quasi marca en una jugada assajada de córner que Nuri Akasya havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 235 Minuto 67 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Kåre Frydenberg, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Nuri Akasya va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Ulrich Haueter de Theater va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Passats 15 minuts de joc, en Kåre Frydenberg de Theater va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Croquetas Atómicas

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Als 31 minuts de partit, Andreas Zevenaar de Croquetas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Massimo Quarino va estar a punt de posar per davant a Croquetas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Casanavate va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Massimo Quarino, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 88 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo Quarino de Croquetas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.