Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pallassos CF (310839) - algaidas c.d. (1332916) » 383131025: T37/J5/VIII

Liga 383131025 Información oficial sobre el partido 383131025 en Hattrick

14.07.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VIII.1986 (179529)

Fraser Court Alineación oficial del equipo 'Fraser Court' en el partido 3 - 0 Bola de Crac FC Alineación oficial del equipo 'Bola de Crac FC' en el partido
Argintas Bignevičius (18') 1 - 0
Manolo Torquemada (22') 2 - 0
Manolo Torquemada (33') 3 - 0
Fraser Court Alineación oficial del equipo 'Fraser Court' en el partido 3 - 0 Bola de Crac FC Alineación oficial del equipo 'Bola de Crac FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Fraser Court Alineación oficial del equipo 'Fraser Court' en el partido 7 - 0 Bola de Crac FC Alineación oficial del equipo 'Bola de Crac FC' en el partido
Es un cenizo 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fraser Court

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Fraser va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Argintas Bignevičius va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pep Crous va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Manolo Torquemada la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fraser pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manolo Torquemada va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alarico Cachafeiro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Manolo Torquemada, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Fraser van sortir al contraatac al minut 69, però Yechezkel Gutman va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Arnau Gutiérrez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Bola de Crac FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pep Redolad va entorpir al marcador d'en Helmar Uytterhaegen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 68 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Helmar Uytterhaegen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 254 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78, Bola va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Michael Runge no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Michael Runge l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Colomina de Bola es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michael Runge.