Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandakarallo (121903) - Albares CF (311184) » 383129794: T37/J5/VIII

Liga 383129794 Información oficial sobre el partido 383129794 en Hattrick

14.07.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VIII.1964 (179507)

F.C.PACOELCULE Alineación oficial del equipo 'F.C.PACOELCULE' en el partido 1 - 1 BIB RAMBLA Alineación oficial del equipo 'BIB RAMBLA' en el partido
Daniel Olave (55') 1 - 0
1 - 1 Berenguer Guiteras (77')
F.C.PACOELCULE Alineación oficial del equipo 'F.C.PACOELCULE' en el partido 1 - 1 BIB RAMBLA Alineación oficial del equipo 'BIB RAMBLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.PACOELCULE Alineación oficial del equipo 'F.C.PACOELCULE' en el partido 2 - 1 BIB RAMBLA Alineación oficial del equipo 'BIB RAMBLA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.PACOELCULE

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): F.C.PACOELCULE prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Daniel Olave va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Auseron va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juho Avoketo de F.C.PACOELCULE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Stefan Burlacu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juho Avoketo.

BIB RAMBLA

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Berenguer Guiteras.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tommi Sinisalmi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Tomás Sánchez Diaz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Reinold Iser va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Félix Arteta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): RAMBLA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Félix Arteta va desviar el xut final de Tommi Sinisalmi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): Salvador Pajares quasi marca en una jugada assajada de córner que Reinold Iser havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Berenguer Guiteras.