Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

auñon (990295) - Legendario's city (1368545) » 383129617: T37/J3/VIII

Liga 383129617 Información oficial sobre el partido 383129617 en Hattrick

30.06.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VIII.1961 (179504)

auñon Alineación oficial del equipo 'auñon' en el partido 3 - 1 Legendario's city Alineación oficial del equipo 'Legendario's city' en el partido
Kari Känsäkoski (23') 1 - 0
Yarden Sheetrit (71') 2 - 0
Yarden Sheetrit (85') 3 - 0
3 - 1 Vitold Soom (87')
auñon Alineación oficial del equipo 'auñon' en el partido 3 - 1 Legendario's city Alineación oficial del equipo 'Legendario's city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
auñon Alineación oficial del equipo 'auñon' en el partido 0 - 6 Legendario's city Alineación oficial del equipo 'Legendario's city' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

auñon

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Yarden Sheetrit va treure un córner llarg cap al segon pal que en Kari Känsäkoski, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 en Yarden Sheetrit va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): auñon va obtenir un penal al minut 85, que va llançar a la perfecció Yarden Sheetrit. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kari Känsäkoski va rematar alt.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Michał Pec gairebé va marcar per a auñon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Lindorfo Andrade, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lindorfo Andrade de auñon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): auñon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Quinto Bärlocher no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Kåre Fjellheim al camp.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 73 de partit, quan un jugador de auñon, en Toni Draxlbauer, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Legendario's city

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Legendarios va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Vitold Soom va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Noel Prêtre va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): Amb 37 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Noel Prêtre va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Legendarios creava perill des de la dreta al minut 39, però en Toni Draxlbauer, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gabriel Cecilio Buldorini desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Rumen Georgiev va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Toni Draxlbauer va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Iago Moreno Blanco de Legendarios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Cecilio Buldorini de Legendarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Alberto Ruete de Legendarios es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Iago Moreno Blanco va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.