Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spartakus ac Team (1436477) - Banderilleros F.C. (773096) » 383129420: T37/J10/VIII

Liga 383129420 Información oficial sobre el partido 383129420 en Hattrick

18.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VIII.1957 (179500)

Spartakus ac Team Alineación oficial del equipo 'Spartakus ac Team' en el partido 1 - 1 pbvilladetineo Alineación oficial del equipo 'pbvilladetineo' en el partido
0 - 1 Álvaro Rodrigo (82')
Petr Krestýn (86') 1 - 1
Spartakus ac Team Alineación oficial del equipo 'Spartakus ac Team' en el partido 1 - 1 pbvilladetineo Alineación oficial del equipo 'pbvilladetineo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartakus ac Team Alineación oficial del equipo 'Spartakus ac Team' en el partido 0 - 2 pbvilladetineo Alineación oficial del equipo 'pbvilladetineo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartakus ac Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Spartakus aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Petr Krestýn va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Petr Krestýn arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Quan Włodzimierz Sałaciński va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 83, Spartakus sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

pbvilladetineo

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pbvilladetineo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Álvaro Rodrigo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): El pbvilladetineo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fidel Cee la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): pbvilladetineo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Aparicio Brión des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Guerau que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pbvilladetineo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ettore Mirabelli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicolaas Veerman ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.