Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Ciaño (1578632) - Real Club NPI (439800) » 383125833: T37/J9/VIII

Liga 383125833 Información oficial sobre el partido 383125833 en Hattrick

11.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VIII.1893 (179436)

Atlético Ciaño Alineación oficial del equipo 'Atlético Ciaño' en el partido 1 - 5 C.D. Guardiolos RZG Alineación oficial del equipo 'C.D. Guardiolos RZG' en el partido
0 - 1 Vladimiro Joli (2')
Povl Jung (17') 1 - 1
1 - 2 Viktor Orlikov (21')
1 - 3 Leonard Śmiejkowski (50')
1 - 4 Thomas Friedrich Zeven (53')
1 - 5 Leonard Śmiejkowski (64')
Atlético Ciaño Alineación oficial del equipo 'Atlético Ciaño' en el partido 1 - 5 C.D. Guardiolos RZG Alineación oficial del equipo 'C.D. Guardiolos RZG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Ciaño Alineación oficial del equipo 'Atlético Ciaño' en el partido 1 - 3 C.D. Guardiolos RZG Alineación oficial del equipo 'C.D. Guardiolos RZG' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,7 % 0,9 % 87,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Ciaño

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Povl Jung no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Caetano dos Ramos va estar a punt de marcar al minut 7 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Patxi Villena va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Güell de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Povl Jung va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atlético es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

C.D. Guardiolos RZG

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vladimiro Joli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del C.D.G.R. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viktor Orlikov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leonard Śmiejkowski, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Thomas Friedrich Zeven, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Leonard Śmiejkowski de C.D.G.R. va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Vladimiro Joli va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): C.D.G.R. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Klaudius Oliva va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolf Nachtigallen.