Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tekmex FC (488391) - Chachobuitres (775760) » 383125580: T37/J2/VIII

Liga 383125580 Información oficial sobre el partido 383125580 en Hattrick

23.06.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VIII.1889 (179432)

davi starteam Alineación oficial del equipo 'davi starteam' en el partido 0 - 3 Deportivo Pinillo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pinillo' en el partido
0 - 1 Oliverio Escorza (22')
0 - 2 Denis Losenko (67')
0 - 3 Nicanor Duarte (76')
davi starteam Alineación oficial del equipo 'davi starteam' en el partido 0 - 3 Deportivo Pinillo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pinillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
davi starteam Alineación oficial del equipo 'davi starteam' en el partido 2 - 1 Deportivo Pinillo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pinillo' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

davi starteam

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Deogracias Ferreiroa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Ramon Font arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Teodor Vallos de starteam va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ramon Font de starteam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 35, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Oriol Colldecarrera de starteam es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Després de 66 minuts jugats, Ramon Font es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José David Aranzana.

Deportivo Pinillo

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Oliverio Escorza es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Denis Losenko de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Deportivo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nicanor Duarte va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Oliverio Escorza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Deportivo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Oliverio Escorza des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Era el minut 15 quan després d'una dura entrada, el jugador Aniol Siquier de Deportivo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Deogracias Santaya que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Nicanor Duarte probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.