Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Valderrabano (794770) - Vilaficionats cf villarreal (313738) » 383114147: T37/J13/VIII

Liga 383114147 Información oficial sobre el partido 383114147 en Hattrick

08.09.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VIII.1684 (179227)

dhgbuk Alineación oficial del equipo 'dhgbuk' en el partido 0 - 7 Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido
0 - 1 Manuel Mateos (28')
0 - 2 Rafael Raimundez (39')
0 - 3 Riek Mutschlechner (41')
0 - 4 Alpin Risk (42')
0 - 5 Alpin Risk (64')
0 - 6 Gil Cavadas (87')
0 - 7 Gil Cavadas (88')
dhgbuk Alineación oficial del equipo 'dhgbuk' en el partido 0 - 7 Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dhgbuk Alineación oficial del equipo 'dhgbuk' en el partido 0 - 4 Vilaficionats cf villarreal Alineación oficial del equipo 'Vilaficionats cf villarreal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dhgbuk

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marinel Stoica.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Quan Aleks Stasikowski va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 44, dhgbuk sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 44 (Jugador de campo como portero): András Farkas, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.

Vilaficionats cf villarreal

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel Mateos va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael Raimundez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del dhgbuk. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Riek Mutschlechner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vilaficionats es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 41.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alpin Risk, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Alpin Risk va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gil Cavadas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Gil Cavadas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Alpin Risk va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 9. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olivier Latapie de Vilaficionats va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olivier Latapie va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Vilaficionats va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riek Mutschlechner de Vilaficionats es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Gil Cavadas de Vilaficionats va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Alpin Risk de Vilaficionats va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gil Cavadas va prendre el seu rol al minut 83.