Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toru F.C. (1414200) - Panaderías Pulido (312723) » 383113424: T37/J14/VIII

Liga 383113424 Información oficial sobre el partido 383113424 en Hattrick

15.09.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VIII.1671 (179214)

athletic club barcelona Alineación oficial del equipo 'athletic club barcelona' en el partido 1 - 2 Sharks c.f Alineación oficial del equipo 'Sharks c.f' en el partido
0 - 1 Lukas Kerbler (35')
0 - 2 Efrén San Pedro (42')
Maxim van Helfteren (84') 1 - 2
athletic club barcelona Alineación oficial del equipo 'athletic club barcelona' en el partido 1 - 2 Sharks c.f Alineación oficial del equipo 'Sharks c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
athletic club barcelona Alineación oficial del equipo 'athletic club barcelona' en el partido 2 - 0 Sharks c.f Alineación oficial del equipo 'Sharks c.f' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic club barcelona

Goles Goles

  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de ath. barça al minut 84. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Maxim van Helfteren va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Eduardo Romero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josep Gònima estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Varro de ath. barça amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Bello Figueroa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Massimiliano Gentile va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Almejas.

Sharks c.f

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Sharks el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lukas Kerbler va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el Sharks va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Efrén San Pedro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sharks va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Antonio Gipoulou, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Sharks van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Bastien Taunay va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Marinus Tjarks de Sharks va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Sharks va fer una substitució al minut 85. Geir Sævareid va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Hernán Nadal Amador.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Sharks es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marinus Tjarks no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gonzalo Salas Rosales al camp.