Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

#Quedateencasa (314713) - C.D Perrros Flautas (307781) » 383113301: T37/J12/VIII

Liga 383113301 Información oficial sobre el partido 383113301 en Hattrick

01.09.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VIII.1669 (179212)

F.C.Santboia Alineación oficial del equipo 'F.C.Santboia' en el partido 3 - 2 NORA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'NORA FUTBOL CLUB' en el partido
Víctor Satrustegui (48') 1 - 0
1 - 1 Julián Riquelme (54')
1 - 2 Samuel Masciadri (62')
Ignác Vécsey (74') 2 - 2
Aitor Lesaca (82') 3 - 2
F.C.Santboia Alineación oficial del equipo 'F.C.Santboia' en el partido 3 - 2 NORA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'NORA FUTBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Santboia Alineación oficial del equipo 'F.C.Santboia' en el partido 4 - 1 NORA FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'NORA FUTBOL CLUB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Santboia

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): F.C.Santboia s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Víctor Satrustegui per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, F.C.Santboia aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ignác Vécsey va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): F.C.Santboia va posar-se per davant 3 - 2 al minut 82, quan Aitor Lesaca va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignác Vécsey! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): F.C.Santboia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignác Vécsey ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): F.C.Santboia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Koppány Laár va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Aitor Lesaca arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Garrido Ochando de F.C.Santboia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Miguel Zalla de F.C.Santboia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Zamir Xəlilov de F.C.Santboia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Garrido Ochando va prendre el seu rol al minut 38.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Rob Jacobsson probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

NORA FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 116 Minuto 54 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 54, en Aleksander Gołuch del FUTBOL va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Julián Riquelme que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Samuel Masciadri va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Stipo Milutin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jaron Uneken, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Christophe Mansuy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de FUTBOL a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alberto Riquelme va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 50 (Tirita (médico)): Leo Fineschi va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de FUTBOL es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.