Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diegozaera (122210) - Markitos al rescate (1367376) » 383109169: T37/J1/VIII

Liga 383109169 Información oficial sobre el partido 383109169 en Hattrick

16.06.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VIII.1596 (179139)

diegozaera Alineación oficial del equipo 'diegozaera' en el partido 2 - 4 Els Sardanistes Alineación oficial del equipo 'Els Sardanistes' en el partido
Germán Magariños (21') 1 - 0
Germán Magariños (24') 2 - 0
2 - 1 Rubén Noval (27')
2 - 2 Sergio Roldán (28')
2 - 3 Štefan Koňarik (71')
2 - 4 Andreas Eberhard (79')
diegozaera Alineación oficial del equipo 'diegozaera' en el partido 2 - 4 Els Sardanistes Alineación oficial del equipo 'Els Sardanistes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
diegozaera Alineación oficial del equipo 'diegozaera' en el partido 0 - 1 Els Sardanistes Alineación oficial del equipo 'Els Sardanistes' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diegozaera

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Germán Magariños ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, diegozaera es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ali Kemal Özkam arribés a peus de Germán Magariños, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a diegozaera el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de diegozaera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ali Kemal Özkam, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): diegozaera van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Giuseppino Rensink no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ali Kemal Özkam de diegozaera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 丁 (Ding) 勇颂 (Yongsong).

Els Sardanistes

Goles Goles

  • 152 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Sardanistes va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Rubén Noval va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Sergio Roldán marqués l'empat. Al minut 28 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergio Roldán sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Štefan Koňarik que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 79 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sardanistes. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Andreas Eberhard xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Rubén Noval, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Pablo Sevilla Lara va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Eduards Birzinieks es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Roldán, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Roldán va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de Sardanistes, en Alejandro Iracorri, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Rubén Noval va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sardanistes es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.