Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Linde (48816) - CHANYSTEAM (1421572) » 383108502: T37/J2/VIII

Liga 383108502 Información oficial sobre el partido 383108502 en Hattrick

23.06.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VIII.1584 (179127)

Real Linde Alineación oficial del equipo 'Real Linde' en el partido 7 - 1 CHANYSTEAM Alineación oficial del equipo 'CHANYSTEAM' en el partido
Alfonso Iniesto (5') 1 - 0
1 - 1 范 (Fan) 舜锋 (Shunfeng) (26')
Cristián Oyaneder (28') 2 - 1
Amadeu Damas (40') 3 - 1
Jonathan Jeulin (76') 4 - 1
Jonathan Jeulin (81') 5 - 1
Mehmet Evrensel (83') 6 - 1
Jonathan Jeulin (86') 7 - 1
Real Linde Alineación oficial del equipo 'Real Linde' en el partido 7 - 1 CHANYSTEAM Alineación oficial del equipo 'CHANYSTEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Linde Alineación oficial del equipo 'Real Linde' en el partido 4 - 0 CHANYSTEAM Alineación oficial del equipo 'CHANYSTEAM' en el partido
Tiene bastante suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Linde

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a RLD va ser Alfonso Iniesto.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cristián Oyaneder, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del RLD se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 28.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, RLD va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Amadeu Damas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de RLD a 4 - 1. Jonathan Jeulin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Jonathan Jeulin va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 81 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 1.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de RLD pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mehmet Evrensel va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 86, en Amadeu Damas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jonathan Jeulin que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Jonathan Jeulin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Jonathan Jeulin es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jofre Escobar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mehmet Evrensel.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Florian Krupinski de RLD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Felipe Guadiana semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

CHANYSTEAM

Goles Goles

  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26 del partit, 范 (Fan) 舜锋 (Shunfeng) va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Servando Agrelo no va ser aprofitada per en Vicente López Rodríguez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Stephan Wangenheim quasi marca en una jugada assajada de córner que Daniel Fuertes havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Joaquín Rambaud la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de CHANYSTEAM havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Servando Agrelo de CHANYSTEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Servando Agrelo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): CHANYSTEAM va fer una substitució al minut 43. Vicente López Rodríguez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Antonio Codardo.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Pedro Sanz López de CHANYSTEAM s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.