Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Algemesí (122033) - Pesudo Asesores Vila-real (1458217) » 383107105: T37/J3/VIII

Liga 383107105 Información oficial sobre el partido 383107105 en Hattrick

30.06.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VIII.1559 (179102)

Castaña CF Alineación oficial del equipo 'Castaña CF' en el partido 1 - 3 pou del glaç Alineación oficial del equipo 'pou del glaç' en el partido
0 - 1 Rafael Monreal (11')
Roger Bruguera (31') 1 - 1
1 - 2 Luis Venerdi (35')
1 - 3 Rafael Monreal (69')
Castaña CF Alineación oficial del equipo 'Castaña CF' en el partido 1 - 3 pou del glaç Alineación oficial del equipo 'pou del glaç' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castaña CF Alineación oficial del equipo 'Castaña CF' en el partido 2 - 0 pou del glaç Alineación oficial del equipo 'pou del glaç' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castaña CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Castaña van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roger Bruguera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 el Castaña va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jesús Amargós no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En 侯 (Hou) 轩平 (Xuanping) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castaña se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tiziano Schinetti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Castaña va fer una substitució al minut 66. Petr Somr va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francesco Micino.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Fredrik Alexandersson ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

pou del glaç

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rafael Monreal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Venerdi de glaç es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El glaç era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Rafael Monreal va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): glaç van sortir al contraatac al minut 18, però Giacinto Sustersic va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 82, el glaç estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Giacinto Sustersic va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Rafael Monreal que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.