Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Babilonnia F.C. (1461975) - Leizaran (312709) » 383100667: T37/J4/VIII

Liga 383100667 Información oficial sobre el partido 383100667 en Hattrick

07.07.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VIII.1444 (178987)

cubillos del sil Alineación oficial del equipo 'cubillos del sil' en el partido 1 - 3 Leizaran Alineación oficial del equipo 'Leizaran' en el partido
0 - 1 Uwe Colombo (2')
0 - 2 Macías Casaldearriba (16')
0 - 3 Narcís de la Viña (30')
Mike Wegschneider (72') 1 - 3
cubillos del sil Alineación oficial del equipo 'cubillos del sil' en el partido 1 - 3 Leizaran Alineación oficial del equipo 'Leizaran' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cubillos del sil Alineación oficial del equipo 'cubillos del sil' en el partido 0 - 1 Leizaran Alineación oficial del equipo 'Leizaran' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cubillos del sil

Goles Goles

  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Mike Wegschneider va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de cubillos i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Pablo Boti i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a cubillos, però el xut de Gilson Preguinho va sortir bastant desviat.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del cubillos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferriol Alcover, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): cubillos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Gilson Preguinho des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ronen Karo de cubillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Michel Boyer de cubillos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mike Wegschneider va prendre el seu rol al minut 24.
  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): Després de 52 minuts jugats, Daniel Rush es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Inocencio Del Llano.

Leizaran

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Uwe Colombo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Macías Casaldearriba, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Narcís de la Viña de Leizaran va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Leizaran van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Julian Moser va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Leizaran es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Maestro Buelga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Máximo Vázquez al camp.