Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

III Republica (308607) - imperiohispano (775962) » 383096135: T37/J5/VIII

Liga 383096135 Información oficial sobre el partido 383096135 en Hattrick

14.07.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VIII.1363 (178906)

III Republica Alineación oficial del equipo 'III Republica' en el partido 1 - 1 Deportivo Piltrafillas Canari F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piltrafillas Canari F.C.' en el partido
Georg Lapp (17') 1 - 0
1 - 1 Alberto D'Antona (70')
III Republica Alineación oficial del equipo 'III Republica' en el partido 1 - 1 Deportivo Piltrafillas Canari F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piltrafillas Canari F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
III Republica Alineación oficial del equipo 'III Republica' en el partido 5 - 1 Deportivo Piltrafillas Canari F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piltrafillas Canari F.C.' en el partido
Es un cenizo 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

III Republica

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Georg Lapp va donar a Republica un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Frédérik Simon per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sina Atabay va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Xoan Cadavide gairebé va marcar per a Republica des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mel Turuelo va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Sina Atabay va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Emil Durm va sortir coix del terreny de joc, substituït per Miguel Pujol. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Georg Lapp va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Constantí Subinyà.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Georg Lapp que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Deportivo Piltrafillas Canari F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el PFCanari va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto D'Antona, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): PFCanari va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alberto D'Antona es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benson Hunt de PFCanari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Gilbert Còdol de PFCanari va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Effie Knafo de PFCanari la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): PFCanari va fer una substitució al minut 80. Filip Zygmunt va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Effie Knafo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Yordan Vasilev no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.