Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Football Club Internazionale Almería (1435292) - BARCELONI FC (433685) » 383092910: T37/J10/VIII

Liga 383092910 Información oficial sobre el partido 383092910 en Hattrick

18.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VIII.1305 (178848)

Villarato CF Alineación oficial del equipo 'Villarato CF' en el partido 0 - 2 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
0 - 1 Xavier Pidemunt (29')
0 - 2 Jens Rønde (37')
Villarato CF Alineación oficial del equipo 'Villarato CF' en el partido 0 - 2 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villarato CF Alineación oficial del equipo 'Villarato CF' en el partido 2 - 2 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villarato CF

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Villarato la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Villarato va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roger Borràs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adrao Nieto-Gobea.
  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Villarato va gaudir d'un penal a favor al minut 28, però el jugador Claes Hartskär va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Adrao Nieto-Gobea.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al 75, Lukas Rehmer hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Adrao Nieto-Gobea. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Villarato va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marcello Wiser va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Lukas Rehmer no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Claes Hartskär de Villarato va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliver Krauth de Villarato va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

BARCELONI FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Xavier Pidemunt va marcar al minut 29 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, BARCELONI va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jens Rønde.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARCELONI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Grimosachs, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Alfonso Grimosachs va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BARCELONI que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Xavier Pidemunt va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARCELONI va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfonso Grimosachs va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Zoltán Kersmájer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pēteris Pirsko, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de BARCELONI, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Xavier Pidemunt va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio Albonico es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.