Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico vara (1594447) - titanes verdiblancos (1419406) » 383092888: T37/J5/VIII

Liga 383092888 Información oficial sobre el partido 383092888 en Hattrick

14.07.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VIII.1305 (178848)

Sporting Cubalibres S.D. Alineación oficial del equipo 'Sporting Cubalibres S.D.' en el partido 1 - 2 A Kintán Alineación oficial del equipo 'A Kintán' en el partido
0 - 1 Davide Luperto (70')
Simon Carron (74') 1 - 1
1 - 2 Juan Luis Calser (76')
Sporting Cubalibres S.D. Alineación oficial del equipo 'Sporting Cubalibres S.D.' en el partido 1 - 2 A Kintán Alineación oficial del equipo 'A Kintán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Cubalibres S.D. Alineación oficial del equipo 'Sporting Cubalibres S.D.' en el partido 2 - 2 A Kintán Alineación oficial del equipo 'A Kintán' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Cubalibres S.D.

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Simon Carron facilitava les coses al Cubalibres amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ovídio Pinto del Cubalibres ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Cubalibres per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Jonne Mäntynenä va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Andreas Schusser arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Moti Carmeli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cubalibres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilesindo Gandarillas de Cubalibres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreas Schusser de Cubalibres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Permenas Way Lunggo ocupà el lloc d'en Ovídio Pinto al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Cubalibres quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Després de 44 minuts, Cubalibres va veure com el seu jugador Gilesindo Gandarillas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Simon Grub entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Hernesto Reinante de Cubalibres va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jeremy Van pellicom va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Andreas Schusser, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

A Kintán

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): En Davide Luperto donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 70 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kintán prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Juan Luis Calser.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Kristian Gussner va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 44. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Luis Calser. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Toni Moniz de Kintán va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Pol Encuentra de Kintán va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Manuel Díaz de Lavandero va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.