Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Córdoba United FC (798660) - Naval Deportivo (775378) » 383090158: T37/J8/VIII

Liga 383090158 Información oficial sobre el partido 383090158 en Hattrick

04.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VIII.1256 (178799)

acdc.f,c Alineación oficial del equipo 'acdc.f,c' en el partido 0 - 1 Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido
0 - 1 Ruedi Uboldi (80')
acdc.f,c Alineación oficial del equipo 'acdc.f,c' en el partido 0 - 1 Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
acdc.f,c Alineación oficial del equipo 'acdc.f,c' en el partido 1 - 1 Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,4 % 42,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

acdc.f,c

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manolo Belsué haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a acdc.f,c al minut 31.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Bican Oytunç va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de acdc.f,c.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bican Oytunç de acdc.f,c es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71 en Mario Loschko va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Ciruelos de Cervera F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rostam Ansarifard encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ruedi Uboldi anotar per a Ciruelos el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Aleodor Rad, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Traianos Fitsilis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Marcel Kadaník de Ciruelos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ciruelos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mikkel Bahnsen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Álvaro Campos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Ciruelos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Ruedi Uboldi va quedar-se sol davant el porter Aleodor Rad, però aquest va poder aturar el xut.