Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath. Badaloní (313303) - Cramsus FC (49434) » 383083726: T37/J11/VIII

Liga 383083726 Información oficial sobre el partido 383083726 en Hattrick

25.08.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VIII.1141 (178684)

cupras Alineación oficial del equipo 'cupras' en el partido 3 - 1 Atletico Lemon Alineación oficial del equipo 'Atletico Lemon' en el partido
0 - 1 Bastiaan Defranc (4')
Filiberto Sanfelici (21') 1 - 1
Aldo Presutti (73') 2 - 1
Jacek Pardo (85') 3 - 1
cupras Alineación oficial del equipo 'cupras' en el partido 3 - 1 Atletico Lemon Alineación oficial del equipo 'Atletico Lemon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cupras Alineación oficial del equipo 'cupras' en el partido 4 - 0 Atletico Lemon Alineación oficial del equipo 'Atletico Lemon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cupras

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en Laban van Kempen la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Filiberto Sanfelici que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Aldo Presutti de cupras, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): cupras va augmentar la diferència quan Jacek Pardo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 8 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Filiberto Sanfelici quasi empata el partit al minut 8, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): cupras va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bodo Zerrahn en un 1 contra 1 amb el porter Csaba Almássy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tuomas Maantila va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Csaba Almássy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Filiberto Sanfelici es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jacek Pardo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Csaba Almássy al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jacek Pardo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rene Nõu.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacek Pardo de cupras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Lemon

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El contraatac de Atletico va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bastiaan Defranc va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): Marcin Mosio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fedor Vondeling havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Piero Schafroth va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 87 (Ocasión de contra de falta): Atletico va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Bastiaan Defranc va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Silva Morgado de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Juha Lohikoski de Atletico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.