Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monstre roig (435133) - CDN JAPON C.F. (773470) » 383079720: T37/J4/VIII

Liga 383079720 Información oficial sobre el partido 383079720 en Hattrick

07.07.2012 15:15:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VIII.1070 (178613)

monstre roig Alineación oficial del equipo 'monstre roig' en el partido 4 - 2 CDN JAPON C.F. Alineación oficial del equipo 'CDN JAPON C.F.' en el partido
0 - 1 Odario Cordel (27')
Mirko Bosatra (78') 1 - 1
Victorino Colmenares (83') 2 - 1
2 - 2 Massimo Capatti (88')
Victorino Colmenares (89') 3 - 2
Torbjörn Matsson (89') 4 - 2
monstre roig Alineación oficial del equipo 'monstre roig' en el partido 4 - 2 CDN JAPON C.F. Alineación oficial del equipo 'CDN JAPON C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
monstre roig Alineación oficial del equipo 'monstre roig' en el partido 1 - 1 CDN JAPON C.F. Alineación oficial del equipo 'CDN JAPON C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,3 % 15,6 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monstre roig

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Enric Llansó va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mirko Bosatra la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va premiar monstre amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Victorino Colmenares va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Corria el minut 89, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. monstre s'avançava en el marcador després que en Victorino Colmenares xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): monstre va aconseguir el 4 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mirko Bosatra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Torbjörn Matsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): monstre van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Mirko Bosatra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Sergio Montiel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de monstre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Montiel va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant José María Urbaneja Pérez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Victorino Colmenares! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de monstre van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Victorino Colmenares va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Linus Norrlind de monstre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): monstre es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergio Montiel no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Cosme Bassas al camp.

CDN JAPON C.F.

Goles Goles

  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El CDN J.C.F va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Odario Cordel rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 27.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 88 minuts Massimo Capatti va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marc Escalfet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Onofre Guelo després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Perttu Tammivirta va poder desviar-lo a córner.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 拓也 (Takuya) 木下 (Kinoshita) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de CDN J.C.F havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kodai Kihara de CDN J.C.F amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Mario De Nicola, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.