Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de lutxana (1419865) - Deportivo Aima (779382) » 383070837: T37/J9/VIII

Liga 383070837 Información oficial sobre el partido 383070837 en Hattrick

11.08.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VIII.911 (54712)

Club Deportivo Jaén UJA Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Jaén UJA' en el partido 4 - 0 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
Ximó Sánchez (18') 1 - 0
Ximó Sánchez (23') 2 - 0
Daniel Håkansson (67') 3 - 0
Ximó Sánchez (71') 4 - 0
Club Deportivo Jaén UJA Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Jaén UJA' en el partido 4 - 0 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Jaén UJA Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Jaén UJA' en el partido 2 - 1 A.C. Aros de Cebolla Alineación oficial del equipo 'A.C. Aros de Cebolla' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Jaén UJA

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 18, indicava inequívocament que en Ximó Sánchez va saber trobar la xarxa rival. Deportivo desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ximó Sánchez era molt més ràpid que el defensa Gonzalo Mancha. Al minut 23, el jugador de Deportivo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Deportivo a 3 - 0. Daniel Håkansson va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 en Ximó Sánchez va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tommaso Magnone per poc que no incrementa el marcador al minut 30. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jan Wrzosek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Benedikt Steininger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Daniel Håkansson de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Bursuk de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Juan José Eguía ocupà el lloc d'en Yannick Gimpl al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportivo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Juan José Eguía ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

A.C. Aros de Cebolla

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Pierre Lombardero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Egon D'Aquino, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Cebolla van sortir al contraatac al minut 56, però Pierre Lombardero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Sáez Marzo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Gonzalo Mancha, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Clement Höchli va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cebolla estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Josep Andreu Descamps va sortir coix del terreny de joc, substituït per Enrique Sáez Marzo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.