Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celta de Portugal (1597122) - Atlético Propaganda (488802) » 383061399: T37/J1/VIII

Liga 383061399 Información oficial sobre el partido 383061399 en Hattrick

16.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VIII.743 (54544)

Celta de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Celta de Barcelona' en el partido 1 - 5 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
0 - 1 洪 (Hong) 庭成 (Tingcheng) (12')
0 - 2 Idan Baum (28')
0 - 3 左 (Zuo) 慈达 (Cida) (36')
0 - 4 Gianni Tarletti (57')
Tom Rohwer (68') 1 - 4
1 - 5 Gianni Tarletti (75')
Celta de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Celta de Barcelona' en el partido 1 - 5 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celta de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Celta de Barcelona' en el partido 1 - 4 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta de Barcelona

Goles Goles

  • 100 Minuto 68 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Tom Rohwer va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alvise Fincati es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 32 que Óscar María Martínez Pastor no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Barcelona, en Florian Gladow, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Atlético Propaganda

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 12, quan 洪 (Hong) 庭成 (Tingcheng) va posar els visitants Propaganda per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Idan Baum, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Propaganda augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 左 (Zuo) 慈达 (Cida) es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 57 de partit va donar a Propaganda l'avantatge per 0 - 4. Gianni Tarletti en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Gianni Tarletti va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): 洪 (Hong) 庭成 (Tingcheng), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Propaganda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alvise Fincati va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en 左 (Zuo) 慈达 (Cida) rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Renato Ustara. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, 洪 (Hong) 庭成 (Tingcheng) va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Patricio Plaiz va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Livio Cebeiro.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Idan Baum no era cap impediment.