Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Artilleros (1372180) - Rubmaraj C.F (1416711) » 383058532: T37/J13/VIII

Liga 383058532 Información oficial sobre el partido 383058532 en Hattrick

08.09.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VIII.691 (54492)

U.D. Artilleros Alineación oficial del equipo 'U.D. Artilleros' en el partido 4 - 1 Galacticos Verdiblancos C.F. Alineación oficial del equipo 'Galacticos Verdiblancos C.F.' en el partido
Marian Todincă (7') 1 - 0
Ákos Gál (16') 2 - 0
2 - 1 Christoph Gutzeit (59')
Friedger Bernewitz (60') 3 - 1
Tarvo Vihonen (74') 4 - 1
U.D. Artilleros Alineación oficial del equipo 'U.D. Artilleros' en el partido 4 - 1 Galacticos Verdiblancos C.F. Alineación oficial del equipo 'Galacticos Verdiblancos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Artilleros Alineación oficial del equipo 'U.D. Artilleros' en el partido 2 - 0 Galacticos Verdiblancos C.F. Alineación oficial del equipo 'Galacticos Verdiblancos C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Artilleros

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Una falta al minut 7 va provocar un lliure directe. Marian Todincă el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16, Artilleros va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ákos Gál, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Artilleros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Friedger Bernewitz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Artilleros va augmentar la diferència quan Tarvo Vihonen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Laurent Gendre es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Laurent Gendre per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Sancho va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Tarvo Vihonen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petri Villi.

Galacticos Verdiblancos C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): El jugador Christoph Gutzeit de Verdiblancos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Verdiblancos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hendrik Hoksch va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christoph Gutzeit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Verdiblancos, en Hendrik Hoksch, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Damián Urquizu va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.