Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayino (1456424) - Sugar Hill Team (122428) » 383056853: T37/J13/VIII

Liga 383056853 Información oficial sobre el partido 383056853 en Hattrick

08.09.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VIII.661 (54462)

rayino Alineación oficial del equipo 'rayino' en el partido 2 - 1 Old Praixal Glories Alineación oficial del equipo 'Old Praixal Glories' en el partido
0 - 1 Máté Miske (43')
Adam Statuch (71') 1 - 1
Adam Statuch (78') 2 - 1
rayino Alineación oficial del equipo 'rayino' en el partido 2 - 1 Old Praixal Glories Alineación oficial del equipo 'Old Praixal Glories' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayino Alineación oficial del equipo 'rayino' en el partido 2 - 0 Old Praixal Glories Alineación oficial del equipo 'Old Praixal Glories' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayino

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jorge Gaspar Magro va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adam Statuch la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 78 gràcies a la jugada de Adam Statuch, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): rayino va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristiano Valdemoro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Xavi Ferrer.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): rayino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adam Statuch ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): rayino per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan José Cervera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Fabricio De la Cruz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Cristiano Valdemoro va estar a punt d'empatar per a rayino quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Xavi Ferrer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Félix Neiva no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Gaspar Magro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Bello de rayino es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Serdar Ufuk Gürgül de rayino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Txatxel Amezgarai, jugador de rayino, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 79. Floriano Danese, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Old Praixal Glories

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de Praixal Máté Miske va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Santiago Cardiel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Praixal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Enric Cornellana va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Félix Neiva de Praixal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 52 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Félix Neiva, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.