Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buldogin (124246) - Mérida AD (1371431) » 383055817: T37/J6/VIII

Liga 383055817 Información oficial sobre el partido 383055817 en Hattrick

21.07.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VIII.643 (54444)

Buldogin Alineación oficial del equipo 'Buldogin' en el partido 3 - 3 Los Luckyes Alineación oficial del equipo 'Los Luckyes' en el partido
José Luis Pinedo Acevedo (2') 1 - 0
1 - 1 Piet Hoitema (27')
1 - 2 Piet Hoitema (37')
1 - 3 Feliks Paczek (43')
Emilio Roel (48') 2 - 3
Liad Yoked (71') 3 - 3
Buldogin Alineación oficial del equipo 'Buldogin' en el partido 3 - 3 Los Luckyes Alineación oficial del equipo 'Los Luckyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buldogin Alineación oficial del equipo 'Buldogin' en el partido 3 - 1 Los Luckyes Alineación oficial del equipo 'Los Luckyes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buldogin

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Luckyes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Luis Pinedo Acevedo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Buldogin es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 2.
  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): Buldogin no perdien la fe, i al minut 48 del partit, Emilio Roel va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 110 Minuto 71 (Gol de falta): Liad Yoked va aconseguir l'empat per a Buldogin mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kasper Wilschdorf va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Emilio Roel de Buldogin va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 38, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Albert Montllor del Buldogin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Luis Spínola.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Sergio Uhagón Ceballos, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Los Luckyes

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Piet Hoitema, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Luckyes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Piet Hoitema va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Feliks Paczek va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Luckyes.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 73 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 73, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Feliks Paczek no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Valentin Voinescu no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.