Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANTEAM FC (1368672) - Cruz Camp (1335112) » 383051512: T37/J8/VIII

Liga 383051512 Información oficial sobre el partido 383051512 en Hattrick

04.08.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VIII.566 (54367)

patadadeburro fc Alineación oficial del equipo 'patadadeburro fc' en el partido 0 - 2 Mapa Mundis Alineación oficial del equipo 'Mapa Mundis' en el partido
0 - 1 Enzo Marie-Sainte (37')
0 - 2 İsmet Sanberk (38')
patadadeburro fc Alineación oficial del equipo 'patadadeburro fc' en el partido 0 - 2 Mapa Mundis Alineación oficial del equipo 'Mapa Mundis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
patadadeburro fc Alineación oficial del equipo 'patadadeburro fc' en el partido 5 - 1 Mapa Mundis Alineación oficial del equipo 'Mapa Mundis' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

patadadeburro fc

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Zeno Bragallini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de patadadeburro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Zachinno va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Zeno Bragallini de patadadeburro va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Tommaso Reale va disposar d'una bona oportunitat al minut 64, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Tommaso Reale des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Zeno Bragallini de patadadeburro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Héctor Masoliver de patadadeburro va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Villa Calzadilla va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Zeno Bragallini, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Antônio Jorge Lampião no era cap impediment.

Mapa Mundis

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, Mundis es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Enzo Marie-Sainte es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Mundis va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan İsmet Sanberk va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gilberto Binggeli va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xavier Celaeta.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Jesús Halcón ocupà el lloc d'en Amitai Romano al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de Mundis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.