Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morales C.F. (1369577) - Los Pistachos (1581106) » 383051485: T37/J1/VIII

Liga 383051485 Información oficial sobre el partido 383051485 en Hattrick

16.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VIII.566 (54367)

Morales C.F. Alineación oficial del equipo 'Morales C.F.' en el partido 2 - 1 Los Pistachos Alineación oficial del equipo 'Los Pistachos' en el partido
0 - 1 Eugen-Constantin Marinache (6')
Ricky Lyse Hansen (29') 1 - 1
Valentino Scardovi (87') 2 - 1
Morales C.F. Alineación oficial del equipo 'Morales C.F.' en el partido 2 - 1 Los Pistachos Alineación oficial del equipo 'Los Pistachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Morales C.F. Alineación oficial del equipo 'Morales C.F.' en el partido 3 - 1 Los Pistachos Alineación oficial del equipo 'Los Pistachos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morales C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pistachos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ricky Lyse Hansen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Morales es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 29.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): El jugador Valentino Scardovi de Morales, després de 87 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Milomir Mitrović va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Polykarpos Moultiramas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Morales.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ippe Schotanus va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Teo Vavassori va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emilio Maravilla va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Patrik Gutensohn de Morales es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentino Scardovi de Morales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Pistachos

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pistachos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Eugen-Constantin Marinache.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Eugen-Constantin Marinache va rebre molts aplaudiments. Al minut 86 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elizeu Leandres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Elizeu Leandres, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.