Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diablas rojas f.c (308739) - F.C.BÖMERLUNGER (119316) » 383048170: T37/J12/VIII

Liga 383048170 Información oficial sobre el partido 383048170 en Hattrick

01.09.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VIII.506 (54307)

diablas rojas f.c Alineación oficial del equipo 'diablas rojas f.c' en el partido 2 - 1 F.C.BÖMERLUNGER Alineación oficial del equipo 'F.C.BÖMERLUNGER' en el partido
0 - 1 Fabrizio Pozzoli (31')
José Egusquiza (64') 1 - 1
Laurent Caloin (71') 2 - 1
diablas rojas f.c Alineación oficial del equipo 'diablas rojas f.c' en el partido 2 - 1 F.C.BÖMERLUNGER Alineación oficial del equipo 'F.C.BÖMERLUNGER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
diablas rojas f.c Alineación oficial del equipo 'diablas rojas f.c' en el partido 2 - 0 F.C.BÖMERLUNGER Alineación oficial del equipo 'F.C.BÖMERLUNGER' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diablas rojas f.c

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors del diablasroj amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 64, deixant José Egusquiza en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del diablasroj va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Laurent Caloin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en José Egusquiza va entorpir al marcador d'en Laurent Caloin per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Lucio Scheraggi va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Omri Oscar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yahav Polishuk.

F.C.BÖMERLUNGER

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fabrizio Pozzoli quedar desmarcat i marcar per a F.C.BÖMERLUNGER al minut 31. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Gergõ Gregor van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Julio Conlledo a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 42 va fer que Rafael Cangas de F.C.BÖMERLUNGER hagués d'abandonar el terreny de joc. Julio Conlledo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alfonso Bohórquez, jugador de F.C.BÖMERLUNGER, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Manuel Vidal Ramírez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.