Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los cachorros mastines (1600549) - La Almeja Pocha (1455721) » 383038724: T37/J2/VIII

Liga 383038724 Información oficial sobre el partido 383038724 en Hattrick

23.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VIII.338 (54139)

Outeiro Real Club Alineación oficial del equipo 'Outeiro Real Club' en el partido 6 - 3 La Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'La Almeja Pocha' en el partido
0 - 1 Julio Moreira (6')
0 - 2 Nahuel Martín Monasterio (20')
Stephen Gaize (34') 1 - 2
1 - 3 Evencio Cagiao (36')
Stephen Gaize (43') 2 - 3
Alfredo Tenorio (48') 3 - 3
Nastasio Santigosa (66') 4 - 3
Levente Kolonics (67') 5 - 3
Nastasio Santigosa (83') 6 - 3
Outeiro Real Club Alineación oficial del equipo 'Outeiro Real Club' en el partido 6 - 3 La Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'La Almeja Pocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Outeiro Real Club Alineación oficial del equipo 'Outeiro Real Club' en el partido 7 - 2 La Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'La Almeja Pocha' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Outeiro Real Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Stephen Gaize, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Outeiro.
  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Outeiro van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Stephen Gaize en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors del Outeiro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 48, deixant Alfredo Tenorio en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Outeiro va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 66 Nastasio Santigosa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Levente Kolonics va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 6 - 3 va pujar al marcador quan Outeiro va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nastasio Santigosa des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Tenorio no oblidarà el que li va passar durant el minut 39. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Almeja. La jugada d'estratègia del Outeiro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Olaf van Lent va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Alfredo Tenorio de Outeiro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Almeja Pocha

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Julio Moreira es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Rafael Izutarregui va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Nahuel Martín Monasterio, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Evencio Cagiao va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 1 - 3 per a Almeja.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Almeja a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nahuel Martín Monasterio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Cyril Grenet no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Silvino Eume.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Hermann Schweifer que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.