Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

thetrentreznorexperience (1587490) - Lori Mollas (123968) » 383034314: T37/J10/VIII

Liga 383034314 Información oficial sobre el partido 383034314 en Hattrick

18.08.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VIII.259 (54060)

thetrentreznorexperience Alineación oficial del equipo 'thetrentreznorexperience' en el partido 3 - 2 Lori Mollas Alineación oficial del equipo 'Lori Mollas' en el partido
0 - 1 Uxío Meilán (24')
Adil Aydınel (36') 1 - 1
1 - 2 Uxío Meilán (54')
Adil Aydınel (75') 2 - 2
David Balañà (78') 3 - 2
thetrentreznorexperience Alineación oficial del equipo 'thetrentreznorexperience' en el partido 3 - 2 Lori Mollas Alineación oficial del equipo 'Lori Mollas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
thetrentreznorexperience Alineación oficial del equipo 'thetrentreznorexperience' en el partido 0 - 1 Lori Mollas Alineación oficial del equipo 'Lori Mollas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

thetrentreznorexperience

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador Adil Aydınel de thetrentreznorexper es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Adil Aydınel van servir per superar a l'últim defensor, en Jerry Boisseau. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de thetrentreznorexper cantant "Adil Aydınel selecció!"
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): thetrentreznorexper sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, David Balañà va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del thetrentreznorexper sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dragan Ćirković, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 61 minuts, el thetrentreznorexper va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de thetrentreznorexper Ignacio Gutiérrez-Calderón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eduardo Vargas va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Dragan Ćirković de thetrentreznorexper s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Dragan Ćirković de thetrentreznorexper va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mathias Frostenbo va entrar en el seu lloc.

Lori Mollas

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, Mollas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Uxío Meilán es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Mollas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 54. Uxío Meilán va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Giulio Alessandro va estar a punt de posar per davant a Mollas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angel Gúlúbov va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Enzo Dubini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Angel Gúlúbov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Carles Mateu de Mollas no va ser gol per ben poc.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 77, quan en Kristian Colding va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enzo Dubini.