Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Aragon (1369627) - The Ninja C.F. (801312) » 383033811: T37/J7/VIII

Liga 383033811 Información oficial sobre el partido 383033811 en Hattrick

28.07.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VIII.250 (54051)

Maderas López Pigueiras Alineación oficial del equipo 'Maderas López Pigueiras' en el partido 2 - 0 Real Moudrid Alineación oficial del equipo 'Real Moudrid' en el partido
Fabian Schinz (5') 1 - 0
Fabian Schinz (32') 2 - 0
Maderas López Pigueiras Alineación oficial del equipo 'Maderas López Pigueiras' en el partido 2 - 0 Real Moudrid Alineación oficial del equipo 'Real Moudrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Maderas López Pigueiras Alineación oficial del equipo 'Maderas López Pigueiras' en el partido 2 - 2 Real Moudrid Alineación oficial del equipo 'Real Moudrid' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maderas López Pigueiras

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Giuseppe Monachino estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fabian Schinz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 5.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Pigueiras va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Fabian Schinz aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Mario Schneider, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alexander Barthelmann va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Arturo Aguiló.

Real Moudrid

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Roberto Suárez va fer una jugada per la banda esquerra, però Jaime Salinas va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Pedro Gerradell sol davant la porteria al minut 31, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Moudrid va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Alejandro Gómez de la Torre va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Piersandro Roselli completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wang Ting Fung de Moudrid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 18 de partit, quan un jugador de Moudrid, en Juan Pedro Maceda, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.