Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HuaNan (1579318) - Los gatos de Miculillo (124853) » 383030140: T37/J12/VIII

Liga 383030140 Información oficial sobre el partido 383030140 en Hattrick

01.09.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VIII.184 (53985)

C. D. Solagua Alineación oficial del equipo 'C. D. Solagua' en el partido 4 - 2 Los gatos de Miculillo Alineación oficial del equipo 'Los gatos de Miculillo' en el partido
Kévin Duluc (26') 1 - 0
Gilli Aberjel (27') 2 - 0
2 - 1 Bassim Ben Ahmed (33')
Gildardo Candelo (38') 3 - 1
José Sarriá (77') 4 - 1
4 - 2 Alfredo Blanco (87')
C. D. Solagua Alineación oficial del equipo 'C. D. Solagua' en el partido 4 - 2 Los gatos de Miculillo Alineación oficial del equipo 'Los gatos de Miculillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C. D. Solagua Alineación oficial del equipo 'C. D. Solagua' en el partido 2 - 1 Los gatos de Miculillo Alineación oficial del equipo 'Los gatos de Miculillo' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. D. Solagua

Goles Goles

  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Gilli Aberjel va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 27 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Gildardo Candelo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Solagua va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Sarriá des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Gérald Vandenbroucke, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Adam Deckers va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Solagua estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Los gatos de Miculillo

Goles Goles

  • 109 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Antti Rahkonen se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Kévin Duluc que va anotar el 1 - 0 per a Solagua sense cap impediment.
  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Miculillo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Bassim Ben Ahmed va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 108 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible (general)): Antti Rahkonen de Miculillo va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Alfredo Blanco que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Massimo Guidotti de Miculillo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Fernando Navarro va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Adam Deckers.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 72, quan un error defensiu va deixar Alfredo Blanco completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Artur Rovira va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xevi Cortal de Miculillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.