Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl.Benamiel (777106) - Los gatos de Miculillo (124853) » 383030095: T37/J2/VIII

Liga 383030095 Información oficial sobre el partido 383030095 en Hattrick

23.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VIII.184 (53985)

Cocuthoders FC team Alineación oficial del equipo 'Cocuthoders FC team' en el partido 5 - 1 Los gatos de Miculillo Alineación oficial del equipo 'Los gatos de Miculillo' en el partido
Jean-Christian Sucaet (9') 1 - 0
1 - 1 Xabier Villa (35')
Josip Šprljan (37') 2 - 1
Carlo Barzanti (39') 3 - 1
Ignacio Sinoe (77') 4 - 1
Jean-Christian Sucaet (86') 5 - 1
Cocuthoders FC team Alineación oficial del equipo 'Cocuthoders FC team' en el partido 5 - 1 Los gatos de Miculillo Alineación oficial del equipo 'Los gatos de Miculillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cocuthoders FC team Alineación oficial del equipo 'Cocuthoders FC team' en el partido 2 - 1 Los gatos de Miculillo Alineación oficial del equipo 'Los gatos de Miculillo' en el partido
Tiene bastante suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cocuthoders FC team

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Josip Šprljan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Cocuthoders.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Carlo Barzanti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cocuthoders pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Sinoe va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jean-Christian Sucaet, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Cocuthoders.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Robin Žaloudek va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Antti Rahkonen, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Miculillo, però Mikhail Skachenko no va poder encertar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Edgardo Azevedo de Cocuthoders va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Huerco va prendre el seu rol al minut 41.

Los gatos de Miculillo

Goles Goles

  • 109 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 9 minuts Antti Rahkonen es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Jean-Christian Sucaet que d'un gran xut va marcar per a Cocuthoders el 1 - 0.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Alfredo Blanco és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Xabier Villa perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Alvino Nanques va fer una estirada espectacular al minut 51, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Fernando Navarro.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Fernando Navarro de Miculillo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.