Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Bauto (1416903) - Galaikos (433954) » 383027129: T37/J2/VIII

Liga 383027129 Información oficial sobre el partido 383027129 en Hattrick

23.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VIII.131 (53932)

Sporting Bauto Alineación oficial del equipo 'Sporting Bauto' en el partido 0 - 1 F.C.Atrapat Alineación oficial del equipo 'F.C.Atrapat' en el partido
0 - 1 Ramon Joan (74')
Sporting Bauto Alineación oficial del equipo 'Sporting Bauto' en el partido 0 - 1 F.C.Atrapat Alineación oficial del equipo 'F.C.Atrapat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Bauto Alineación oficial del equipo 'Sporting Bauto' en el partido 4 - 0 F.C.Atrapat Alineación oficial del equipo 'F.C.Atrapat' en el partido
Es un cenizo 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Bauto

Goles Goles

  • 109 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Dag Langset se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Ramon Joan que va anotar el 0 - 1 per a F.C.Atrapat sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Bauto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Hayrullah Kara va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47, Aldo Pedro Pérez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Eduardo Dot de Bauto va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 15 de partit, quan un jugador de Bauto, en Imre Mátyus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 47 (Tirita): Al minut 47 de partit, el jugador Franck His de Bauto es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Després de 62 minuts jugats, Fredrik 'Löfen' Nordbo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rudolf Cacek.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Era el minut 81 quan després d'una dura entrada, el jugador Pere Esplugues de Bauto s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

F.C.Atrapat

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de F.C.Atrapat la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del F.C.Atrapat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Finn Hesselballe, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Atrapat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Ramon Joan des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fritz Mangili va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Ramon Joan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Herbert Reinking va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Atrapat van sortir al contraatac al minut 80, però Ramon Joan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Atrapat va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ramon Joan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Maxime Delarue de F.C.Atrapat va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Del Barrio va entrar en el seu lloc.