Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Espiñedo (774625) - Lucas FC 26 (485883) » 383025502: T37/J2/VIII

Liga 383025502 Información oficial sobre el partido 383025502 en Hattrick

23.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VIII.102 (53903)

Canals Alineación oficial del equipo 'Canals' en el partido 2 - 1 Metal F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal F.C.' en el partido
Claus Schröder (5') 1 - 0
1 - 1 Rikard Hægeland (85')
Jordan Gillette (87') 2 - 1
Canals Alineación oficial del equipo 'Canals' en el partido 2 - 1 Metal F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Canals Alineación oficial del equipo 'Canals' en el partido 4 - 1 Metal F.C. Alineación oficial del equipo 'Metal F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canals

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Claus Schröder, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Canals se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Metal. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jordan Gillette la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Canals es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oliver Silva de Canals va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salva Monlau al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Claus Schröder va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Joan Ramon Brunsoms gairebé va marcar per a Canals des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Bruce Cangalaya va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gerold van Kempen.

Metal F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rikard Hægeland marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tobias van Heeswijk va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raymond Broadacre rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 59, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bruce Cangalaya va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Raymond Broadacre des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): Amb 65 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Mahmoud Schenk va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Metal creava perill des de la dreta al minut 81, però en Bruce Cangalaya, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Raymond Broadacre desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hilbert Bartelds es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Hilbert Bartelds de Metal per doble groga al minut 82.