Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los descartados (1434860) - Dominicas F.C (1438223) » 383022271: T37/J3/VIII

Liga 383022271 Información oficial sobre el partido 383022271 en Hattrick

30.06.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VIII.44 (53845)

Troncos F.C Alineación oficial del equipo 'Troncos F.C' en el partido 4 - 2 EH Soccer Taldea Alineación oficial del equipo 'EH Soccer Taldea' en el partido
Vladimir Prokić (13') 1 - 0
Vladimir Prokić (33') 2 - 0
Costantino Peluffo (33') 3 - 0
3 - 1 Josep Lluís Termes (37')
Jaroslaw Kapp (89') 4 - 1
4 - 2 Josep Lluís Termes (89')
Troncos F.C Alineación oficial del equipo 'Troncos F.C' en el partido 4 - 2 EH Soccer Taldea Alineación oficial del equipo 'EH Soccer Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Troncos F.C Alineación oficial del equipo 'Troncos F.C' en el partido 5 - 0 EH Soccer Taldea Alineación oficial del equipo 'EH Soccer Taldea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troncos F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Troncos, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Vladimir Prokić per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gonzalo Carranza la va rematar Vladimir Prokić amb una magnífica volea que va fer pujar per a Troncos el 2 - 0.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Troncos va augmentar la diferència quan Costantino Peluffo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Jaroslaw Kapp va augmentar la diferència de Troncos a 4 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaroslaw Kapp va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kick Remmerswaal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Saturnino Inglés de Troncos va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xes Mañón va entrar en el seu lloc.

EH Soccer Taldea

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 37 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Josep Lluís Termes.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Soccer van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Lluís Termes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jean-Paul Charge va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Marco Borro quasi redueix la diferència al marcador al minut 39, però una gran estirada d'en Luis Calvo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alexis Avdalas, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Troncos, però Jean-Paul Charge no va poder encertar el xut.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Verdejo Rojas de Soccer va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Holger Romantschak es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 253 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Luis Calvo va fer una estirada espectacular al minut 88, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Matt Sheehan.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Marco Borro de Soccer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sabatino Baldon va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.