Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD AMISTAD CD RUBIAS (438607) - Mambo C.F.C (312744) » 383021950: T37/J9/VIII

Liga 383021950 Información oficial sobre el partido 383021950 en Hattrick

11.08.2012 15:10:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VIII.38 (53839)

Club Atletico Móstoles Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Móstoles' en el partido 0 - 0 Clit FC Alineación oficial del equipo 'Clit FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atletico Móstoles Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Móstoles' en el partido 0 - 1 Clit FC Alineación oficial del equipo 'Clit FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico Móstoles

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 14 (Ocasión tiro lejano): Al minut 14 un refús amb el peu d'en Alfredo Fäh va anar a parar als peus del Ferenc Leindler que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rafael Foncueva, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Xavi Corull ja els havia advertit que el porter contrari, en Alfredo Fäh, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sorawit Anekwittaya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Chema de la Hera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fadhil Gandoura de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): El jugador de Atletico Tobías Seoane va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mladen Radonić va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Pedro Pardo de Atletico va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Naranjo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Xavi Corull ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Clit FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Clit va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Àlex Bover va quedar-se sol davant el porter Sergey Georgiev, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Toni Parareda de Clit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.