Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SiriumSol (486639) - Atlètic Barça B (433684) » 383016663: T37/J4/VII

Liga 383016663 Información oficial sobre el partido 383016663 en Hattrick

07.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VII.968 (39004)

U.D. Marbella Alineación oficial del equipo 'U.D. Marbella' en el partido 2 - 1 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
Wisse Bogarde (22') 1 - 0
Wisse Bogarde (71') 2 - 0
2 - 1 Roman Brzostowicz (86')
U.D. Marbella Alineación oficial del equipo 'U.D. Marbella' en el partido 2 - 1 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Marbella Alineación oficial del equipo 'U.D. Marbella' en el partido 2 - 0 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Marbella

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Karst van der Velden va anar a parar al cap de Wisse Bogarde que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Marbella el 1 - 0.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rrapo Rizvanolli va treure un córner llarg cap al segon pal que en Wisse Bogarde, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Marbella va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wisse Bogarde en un 1 contra 1 amb el porter Paul Germán Guiscafre, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Karst van der Velden va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 33 podia haver acabat en gol, però Paul Germán Guiscafre va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Yaacov Wasserman va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

LOS TOPOSS

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de TOPOSS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Roman Brzostowicz.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Şerban Fieraru, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el TOPOSS sortien al contraatac. La falta llançada per Fryderyk Dratewka va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de TOPOSS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 59 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Fryderyk Dratewka, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): TOPOSS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Astolfo Gennaro es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Roman Brzostowicz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de TOPOSS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Henríquez de TOPOSS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Vincent Barent de TOPOSS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fryderyk Dratewka de TOPOSS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.