Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALMODOVAR DEL CAMPO (440984) - SotanoFC (798763) » 383016644: T37/J13/VII

Liga 383016644 Información oficial sobre el partido 383016644 en Hattrick

08.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 13 / VII.967 (39003)

ALMODOVAR DEL CAMPO Alineación oficial del equipo 'ALMODOVAR DEL CAMPO' en el partido 2 - 1 papagayos Alineación oficial del equipo 'papagayos' en el partido
Sampsa Penttilä (28') 1 - 0
Karim Ibn-Mubarak (39') 2 - 0
2 - 1 Joni Nybäck (82')
ALMODOVAR DEL CAMPO Alineación oficial del equipo 'ALMODOVAR DEL CAMPO' en el partido 2 - 1 papagayos Alineación oficial del equipo 'papagayos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ALMODOVAR DEL CAMPO Alineación oficial del equipo 'ALMODOVAR DEL CAMPO' en el partido 4 - 0 papagayos Alineación oficial del equipo 'papagayos' en el partido
Tiene mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALMODOVAR DEL CAMPO

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Sampsa Penttilä, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Karim Ibn-Mubarak va incrementar l'avantatge de ALMODOVAR amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Wesley Wegener, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Raoul Hüttner de ALMODOVAR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Viktor Mikó. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Karim Ibn-Mubarak es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sampsa Penttilä de ALMODOVAR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de ALMODOVAR, en Sampsa Penttilä, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eusebiu Udrea ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

papagayos

Goles Goles

  • 136 Minuto 82 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Viktor Mikó s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Joni Nybäck, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raoul Hüttner no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Campio Leboreiro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romain Cotta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44 del partit, Romain Cotta de l'equip papagayos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mike Bührke de papagayos es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.