Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sapoint (1366507) - Gunstar Heroes (1462389) » 383013215: T37/J9/VII

Liga 383013215 Información oficial sobre el partido 383013215 en Hattrick

11.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VII.906 (38942)

sapoint Alineación oficial del equipo 'sapoint' en el partido 2 - 1 o0o TeaM OnE o0o Alineación oficial del equipo 'o0o TeaM OnE o0o' en el partido
Lionel Bilon (25') 1 - 0
1 - 1 Henk Thal (68')
Antoon Tilly (81') 2 - 1
sapoint Alineación oficial del equipo 'sapoint' en el partido 2 - 1 o0o TeaM OnE o0o Alineación oficial del equipo 'o0o TeaM OnE o0o' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sapoint Alineación oficial del equipo 'sapoint' en el partido 5 - 1 o0o TeaM OnE o0o Alineación oficial del equipo 'o0o TeaM OnE o0o' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sapoint

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Lionel Bilon al minut 25, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al sapoint i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Antoon Tilly va donar a sapoint un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lionel Bilon va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marcos Montufar al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tony Ojakas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de sapoint a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Igor Začko va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ömür Gögen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Schorsch Kostrzyn va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de sapoint estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ruben Lattke va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

o0o TeaM OnE o0o

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Henk Thal va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Clement Zamfir de TeaM, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): TeaM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Schorsch Kostrzyn va desviar el xut final de Henk Thal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): TeaM va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Honesto Colazo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fritz Esbensen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Honesto Colazo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Schorsch Kostrzyn va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pol Cabrera de TeaM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Onur Seçmener de TeaM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Daniel Vélez no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.