Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Ique 1714 (989641) - Arsen@l C. F. (1332786) » 383011615: T37/J1/VII

Liga 383011615 Información oficial sobre el partido 383011615 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.878 (38914)

Steaua de Mondariz F.C. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mondariz F.C.' en el partido 0 - 2 Cultural Montoreña, S.A.D Alineación oficial del equipo 'Cultural Montoreña, S.A.D' en el partido
0 - 1 Juan Mena (3')
0 - 2 Luis Felipe Valles (20')
Steaua de Mondariz F.C. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mondariz F.C.' en el partido 0 - 2 Cultural Montoreña, S.A.D Alineación oficial del equipo 'Cultural Montoreña, S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua de Mondariz F.C. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Mondariz F.C.' en el partido 2 - 1 Cultural Montoreña, S.A.D Alineación oficial del equipo 'Cultural Montoreña, S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de Mondariz F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Luis La Fuente de Mondariz va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 209 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Luis Felipe Valles? Un error clamorós seu va donar a Pierpaolo Nicolini una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alessandro Moretti, en lloc de córrer, relliscava.

Cultural Montoreña, S.A.D

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Juan Mena va llençar el penal ras arran de pal.
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del CM, S.A.D va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Felipe Valles, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Taieb Jemâa després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Petar Tasev va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ramón Soares, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ramón Soares va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): Taieb Jemâa no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Vanni Minerva no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.