Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

¿pero esto no es basket? (991627) - dopaillos (485947) » 383011189: T37/J7/VII

Liga 383011189 Información oficial sobre el partido 383011189 en Hattrick

28.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 7 / VII.870 (38906)

¿pero esto no es basket? Alineación oficial del equipo '¿pero esto no es basket?' en el partido 1 - 0 Kiu Team Alineación oficial del equipo 'Kiu Team' en el partido
Adrián Panesso (13') 1 - 0
¿pero esto no es basket? Alineación oficial del equipo '¿pero esto no es basket?' en el partido 1 - 0 Kiu Team Alineación oficial del equipo 'Kiu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
¿pero esto no es basket? Alineación oficial del equipo '¿pero esto no es basket?' en el partido 0 - 1 Kiu Team Alineación oficial del equipo 'Kiu Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

¿pero esto no es basket?

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de basket? el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adrián Panesso va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 2 (Ocasión de contra por la izquierda): basket? van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 2, però Niels Christian Skinderholm va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el basket? estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Cristian-Nicolae Tobă va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 49 minuts, el basket? va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de basket? va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Américo Inácio Nunes Matos va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel Desguell de basket? la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kiu Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 1 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olio Zumaheta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jorge Villacián va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Miguel Martín Losada des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Heraklis Kutlašius sol davant la porteria al minut 80, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heraklis Kutlašius de Team es va guanyar la targeta groga merescudament.