Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AcsiuFC (801772) - El tomate mecánico (774361) » 383010789: T37/J6/VII

Liga 383010789 Información oficial sobre el partido 383010789 en Hattrick

21.07.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VII.863 (38899)

Gallinas de Nuñez Alineación oficial del equipo 'Gallinas de Nuñez' en el partido 1 - 1 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
Wilhelm Cyrankiewicz (19') 1 - 0
1 - 1 Ozren Franin (40')
Gallinas de Nuñez Alineación oficial del equipo 'Gallinas de Nuñez' en el partido 1 - 1 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gallinas de Nuñez Alineación oficial del equipo 'Gallinas de Nuñez' en el partido 3 - 0 El tomate mecánico Alineación oficial del equipo 'El tomate mecánico' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallinas de Nuñez

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Wilhelm Cyrankiewicz de Gallo, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Pietro Terribile quasi dona a Gallo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wilhelm Cyrankiewicz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gallo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Álvaro de la Guardia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valery Elkovskiy de Gallo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luc Damme.

El tomate mecánico

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Ozren Franin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Carlos Martínez Sancho ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Mikko Koistinen de mecánico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 76, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!