Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ibus F.C. (1332250) - Moquillos FC (1590103) » 383009372: T37/J1/VII

Liga 383009372 Información oficial sobre el partido 383009372 en Hattrick

16.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VII.838 (38874)

Ibus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ibus F.C.' en el partido 1 - 0 Torres Blancas Alineación oficial del equipo 'Torres Blancas' en el partido
Ashkan Bazargan (23') 1 - 0
Ibus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ibus F.C.' en el partido 1 - 0 Torres Blancas Alineación oficial del equipo 'Torres Blancas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ibus F.C. Alineación oficial del equipo 'Ibus F.C.' en el partido 3 - 0 Torres Blancas Alineación oficial del equipo 'Torres Blancas' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ibus F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Ibus prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Ashkan Bazargan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Ibus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Canel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Blaise Epiney va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ernestas Knezevičius, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Ernestas Knezevičius, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Mauro Bar Cendón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Hermóxenes Janza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hermóxenes Janza al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Canel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Mauro Bar Cendón gairebé va marcar per a Ibus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernestas Knezevičius de Ibus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Ernestas Knezevičius de Ibus es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 26 (Evento clima: sol, OK técnico): Ernestas Knezevičius semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Argaudas Kanarskas va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Mauro Bar Cendón va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Torres Blancas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): El Blancas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 13, però en Francisco Javier Oriol Fabra va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaume Gual de Blancas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Óscar Jibaja es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Izarduy.