Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los ronitos (1368712) - Cutty Shark F.C (490307) » 383008650: T37/J2/VII

Liga 383008650 Información oficial sobre el partido 383008650 en Hattrick

23.06.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VII.825 (38861)

los ronitos Alineación oficial del equipo 'los ronitos' en el partido 4 - 3 Cutty Shark F.C Alineación oficial del equipo 'Cutty Shark F.C' en el partido
Frank Stümer (8') 1 - 0
1 - 1 Héctor Atance (9')
Szymon Kosik (14') 2 - 1
Walter Gant (29') 3 - 1
3 - 2 Laurentzi Aranzeta (37')
3 - 3 Håkan Skogman (61')
Vito Andreucci (65') 4 - 3
los ronitos Alineación oficial del equipo 'los ronitos' en el partido 4 - 3 Cutty Shark F.C Alineación oficial del equipo 'Cutty Shark F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los ronitos Alineación oficial del equipo 'los ronitos' en el partido 0 - 1 Cutty Shark F.C Alineación oficial del equipo 'Cutty Shark F.C' en el partido
Tiene mucha potra 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los ronitos

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Szymon Kosik sempre és una garantia. Al minut 8, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Frank Stümer marcar el 1 - 0 per al ronitos.
  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de ronitos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Szymon Kosik.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ronitos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Walter Gant va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Vito Andreucci va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, ronitos, al minut 65. El marcador va canviar a 4 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 36 va fer que Göpf Bäumle de ronitos hagués d'abandonar el terreny de joc. Juan Guirado va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Onésimo Márquez Montes no li va importar gens ni mica.

Cutty Shark F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Laurentzi Aranzeta el va rematar Héctor Atance amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 154 Minuto 37 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Laurentzi Aranzeta. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 61 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Håkan Skogman.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Håkan Skogman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Jair Bismarck va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pablo Vandamme, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Krzysztof Piechniak va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Héctor Atance va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.