Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Katenaccio (1435151) - castellbisbal . (1333446) » 383008462: T37/J11/VII

Liga 383008462 Información oficial sobre el partido 383008462 en Hattrick

25.08.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VII.821 (38857)

Ciber-Locutorio E-MAIL Alineación oficial del equipo 'Ciber-Locutorio E-MAIL' en el partido 0 - 2 F.C ZAS Alineación oficial del equipo 'F.C ZAS' en el partido
0 - 1 Iuri Zoffi (78')
0 - 2 Roger Bonet (83')
Ciber-Locutorio E-MAIL Alineación oficial del equipo 'Ciber-Locutorio E-MAIL' en el partido 0 - 2 F.C ZAS Alineación oficial del equipo 'F.C ZAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciber-Locutorio E-MAIL Alineación oficial del equipo 'Ciber-Locutorio E-MAIL' en el partido 0 - 2 F.C ZAS Alineación oficial del equipo 'F.C ZAS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciber-Locutorio E-MAIL

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ciber-Locutorio va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Ervin Simon va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Ciber-Locutorio van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Benjamin Jourdan no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ciber-Locutorio va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Isaías Bugia va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ciber-Locutorio va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Benjamin Jourdan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

F.C ZAS

Goles Goles

  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Teunis van der Veer entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ZAS, un peu providencial d'en Iuri Zoffi va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Roger Bonet va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Magdaleno Abusleme va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Tolosán de ZAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 52, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Tolosán va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adolfo Surgeres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Bonet de ZAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Després de 63 minuts, ZAS va veure com el seu jugador Miguel Ángel Vallines havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Antonio Martínez entraria per ocupar el seu lloc.