Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los carrajolas (440337) - ziggy (801906) » 383007464: T37/J14/VII

Liga 383007464 Información oficial sobre el partido 383007464 en Hattrick

15.09.2012 15:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VII.803 (38839)

los carrajolas Alineación oficial del equipo 'los carrajolas' en el partido 2 - 2 ziggy Alineación oficial del equipo 'ziggy' en el partido
0 - 1 Björn Lewalter (26')
Doron Shacham (55') 1 - 1
Mikael Rosenlund (72') 2 - 1
2 - 2 Luka Dujić (74')
los carrajolas Alineación oficial del equipo 'los carrajolas' en el partido 2 - 2 ziggy Alineación oficial del equipo 'ziggy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los carrajolas Alineación oficial del equipo 'los carrajolas' en el partido 2 - 1 ziggy Alineación oficial del equipo 'ziggy' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los carrajolas

Goles Goles

  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): carrajolas equilibrava la balança al minut 55. En Doron Shacham, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 72 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mikael Rosenlund llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Doron Shacham va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de carrajolas.
  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip carrajolas Ovidiu Marin quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jørn Hansen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Valerio Vicioso va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jørn Hansen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Sanz de carrajolas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Luis Sanz.

ziggy

Goles Goles

  • 170 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Björn Lewalter va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del carrajolas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luka Dujić la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ziggy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Agripino Esquío va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ziggy van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Agripino Esquío, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Armindo Cardoso de ziggy va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vlad-Andrei Cruceru va entrar en el seu lloc.